Running Man Episode 495 Subtitle Indonesia

Cara Download di Drakoric + Video Tutorial

Running Man Episode 385 Subtitle Indonesia

Download Running Man Episode 495 Subtitle Indonesia

Running Man (Korean: 런닝맨) is a South Korean variety show, forming part of SBS’s Good Sunday lineup. It first aired on July 11, 2010.

Running Man was classified as an “urban action variety”; a genre of variety shows in an urban environment. The MCs and guests were to complete missions at a landmark to win the race. The show has since shifted to a more familiar reality-variety show concept focused on games. It has garnered attention as being the comeback program for Yoo Jae-suk, the main MC of the program, after leaving Good Sunday’s Family Outing in February 2010.

The show has become popular in other parts of Asia, and has gained online popularity among Hallyu fans, having been fansubbed into some languages by international audiences, such as English, Spanish, Portuguese, French, Italian, Thai, Vietnamese, Chinese, Malay, Indonesian, Burmese, Arabic, Russian and Turkish.

Info Video

Video Type : 1080p.mp4 (RAW NEXT / Hardsub Indo) / 720p.mp4 (RAW NEXT / RAW R1c / Hasrdsub Indo) / 360p.mp4 (Hardsub Indo)
Video Size : ~3BG / ~2GB / ~600MB / ~200MB
Encoder : Drakoric.com – @R1c
Source : 1080p / 720p NEXT

Download Running Man Episode 495 Subtitle Indonesia

GUEST : Hwang Young-Hee [Ko] Kang Daniel Lee Il-Hwa Park Mi-Sun

720p (RAW NEXT – R1c) : GoogleDrive | GDrive2

720p (Raw R1c) : MirrorAce | GoogleDrive | GDrive2

1080p (Hardsub) : MirrorAce | GoogleDrive | GDrive2

720p (Hardsub) : MirrorAce | GoogleDrive | GDrive2 

360p (Hardsub) : MirrorAce | GoogleDrive | GDrive2 

Subtitle Indonesia / Subtitle English

Cara Download di Drakoric + Video Tutorial


* Silahkan Lapor ke admin jika menemukan link GoogleDrive yang error / file not found *

4 Comments

  1. Waaah sesusah ini nemuin disini. Jadi min, let me tell u this problem okay? Jadi dari eps 493 tuh, kan aku nunggu seminggu kemudian 494. Tapi kok ga ada ya, lama banget sampe 2 mingguan lebih tuh. Kupikir kamu kenapa kenapa, kena covid atau apa 🙁
    Eh bbrp hari yg lalu aku refresh bagian khusus running man masih 493. Cumaaaa pas aku klik 493, aku ke bagian bawah (mobile user) yg di recent ada tuh eps 494 sama 495.
    Aku klik, cuma ga sengaja ke close.
    Aanndd saat barusan aku nyari lagi di bagian recent kan hilang, tapi kupikir “oh its ok, di khusus rm mungkin dah ada” tapiii ga ada lagiii
    Akhirnya nyerah, mau cari website lain, eh pas aku ngetik syukur syukur masih ada bekas history gitu ya ampun :”””
    That’s why aku nemu, tapi kalo aku cari di bagian k-show ga keluar apa apa masa 🙁

    • untuk RM sudah di taruh di halaman paling depan kak. tinggal buka aja web drakoric.com, posting paling atas itu RM yg paling baru.. btw, admin sehat2 kok, cuma lagi #stayathome #workfromhome , kalau inet di drumah sudah fix, nanti bakal ngebut updatenya… hhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*